Pomněnka

Pomněnka

Anotace: Jsi pro mě všechno

Jak rosa co třpytí se z rána časně,
lehká a chladivá pro oko,
jemná a mandlová pro ústa.
Jak hvězdička na nebi zářící jasně.

Taková jsi ty, pomněnka z lesa a háje,
čistá jak pradávná studánka,
plachá jak mladá laň.
Jsi snem co připlul mi lásky řekou z ráje…

V Tvých očích lesknouce se nebe,
modré a hluboké jak oceán
a přitom hladící a plné citu.
V srdci mém mám jen Tebe.

Tys v zahradě tajné růžičkou rudou,
vonnou orchidejí luk,
krásná pohádka a já malý kluk.
Tančící vílkou na svět hrdou.

Jsi můj život a máš mé srdce v dlaních,
děvčátkem s úsměvem chvilek ranních,
Jsi ta, kvůli které žiji rád,
Miluji Tě a vše co mám,chci Tě dát…
Autor Bojador, 25.09.2006
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí