Můj úděl

Můj úděl

Anotace: Láska je někdy vážně blbá...

Ty jsi anděl na zemi,
úsměv tvůj mě léčí.
Dodáváš mi sílu žít,
hřeješ mě svou péčí.

Nevím, co se se mnou děje.
Nikdy dřív jsem necítil,
že znervózním, když se směješ.
Tvůj smích plamen roznítil.

Připadám si náhle jiný,
chvějí se mi kolena.
Tebe, i když nevím jak,
ve svém srdci zamykám.

Toužím stále být jen s tebou,
krásné chvíle prožívat.
Dotýkat se tvého těla,
vedle tebe usínat.

Je dost možné, že už tušíš,
že tajně tě milovat,
je můj úděl na životě.
Nikdy neříct: Mám tě rád.

Studem bych se propadl
ta tři slova tobě říct.
Jiní kluci mají šanci
pohladit tvůj jemný líc.
Autor dark_stuff, 25.09.2006
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Laska je NEKDY blba? Hehe.. laska je blba porad..!

25.09.2006 20:18:00 | MishaX

Máš to moc povedený. Láska sice podle mě není přímo "Blbá" ale je občas i pro mě trošku náročná!
Tak pokračuj s tak hezkými básněmi...papa

25.09.2006 19:01:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí