Nahá láska

Nahá láska

Anotace: ...přečtěte si a uvidíte...8)

Dvě nahá těla a jedno v druhém spletené,
dvě nahé postavy co jsou velmi zmatené.
Koukají po sobě dýchají svou vůni jen,
co dál dělat mají sní jen ten svůj sen.

Milují se je jim to vidět ve tváři,
to že jejich šťastná hvězda zrovna na nebi jim září.
On i ona stracení v mlze,
on i ona oddaní touze.

Je jim slastno a nejde jim pomoci,
je jim krásně proč mají čekat do noci?
Chtějí se mít a ví to teď,
chtějí spolu snít a žít teď hned.
Autor Darsie, 29.01.2005
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí