Pocit lásky...

Pocit lásky...

Anotace: kdo by to neznal...;)

Lásku cítíš nevíš co s tím?
Lásku znáš víš že je jak dým!
Chceš být s ním, ale nevíš kde hledat máš?
Chceš být s ním, ale proč vždyť ty se mu jen zdáš!

Nevíš čím to je, chodí kolem tebe jako bys byla vzduch.
Nevíš co se děje snad nejseš pro něj pouze zlý duch.
Chceš ho objímat a laskat se s ním?
Tak běž a najdi jej i jeho stín.

Pochopí že miluješ ho, že jeho srdce chceš mít.
Pochopí že jen s tvým srdcem bude to jeho správně bít.
Pak se spolu vydáte na slastnou života cestu lásky,
už nebudeš mít na čele žádné nové vrásky!
Autor Darsie, 29.01.2005
Přečteno 604x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí