kouzelnice

kouzelnice

Anotace: ta láska malá kouzelnice...

ta láska malá kouzelnice
rozhodila klidně na mém srdci mince
tak jako pokaždé jak návštěva nezvaná
sama sebe se zas pozvala¨ ne neklepala otevřela moje srdce
a vtiskla ti ho lásko bez ptaní
do tvojich dlaní bez nějakého vyzvání
a počmárala klidně v něm si všechny stěny
vryla tvé jméno, každý dotek do každé mé cévy
já od té chvíle dýchat tvými ústy smím
to o čem v pohádkách se říká to ted vím

Náhle hleděl jsem v ty oči poměnkami zalité
a cítil tvoje srdce jako by to bylo mé
každý jemný záchvěj retu tvých
připadal mi jako kouzlo světů tajemných
přál jsem si v té chvíli jedinečné,
aby okamžik ten trval věčně.
Ted vím že to není pohádka
jak se říká ,že tam u domku je zahrádka
a v tom domku bydlí milá ,někdy krutá kouzelnice,
někdy zapaluje v lidech louče ,jindy jenom svíce

Ted vím co je říkat:TY jsi láska moje jediná
protože ta láska tvoje jméno i to tělo má,
každá chvíle s tebou nádherným je tajemstvím,
já bez tebe a bez tvé lásky už nechci žít a neumím
Autor chalcedon, 25.09.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dávej na Ní pozor.Posílám Jí zabalené sluníčko,Ona už bude vědět.

25.09.2006 23:14:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí