Středem vesmíru

Středem vesmíru

Anotace: Nějak jsem se zasnila,pohledem na hvězdy.

Středem vesmíru
=================

Do noci jasně hvězdy svítí,
pavouk si spřádá síť ze svých nití,
ve větvích do ticha sova si houká,
mé srdce v duši si píseň svou brouká.

Měsíček uprostřed své hvězdy pase
všechno se děje teď,v tomhletom čase.
A chladný vánek mi mé vlasy čachrá,
myška tam v houštině něco si štrachá.

Jsem středem vesmíru,je ušitý na míru
se spousty ozdůbek s perličky,
slza se zajiskří za víčky.

A svět se dokola točí,zem se mi pod nohy houpá,
sedím v tom kolotoči,co ke hvězdám
se mnou teď stoupá,
jsem na slovo skoupá a dech se mi tají
a ti co mě znají,tak se ptají,
komu to hrají?

Komu?Celému vesmíru,
mě a též vám,otvírá láska svůj chrám.
Autor JEIDY, 26.09.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí