Díky Lásko

Díky Lásko

Anotace: Poděkování.

Poznal jsem dotyk Tvých rtů,
poznal jsem něhu Tvého těla,
chtěl bych být s Tebou do soudných dnů,
než by naše těla oněměla.
Poznal jsem krásu Tvého úsměvu
poznal jsem dotek Tvých dlaní,
život se vznáší jak v éteru
na vlnách milování.
Díky Lásko za to, že jsi,
že osud mi Tě nadělil,
já Tě stále strašně chci
a tak našel jsem i cíl.
Autor Ďábel sám, 26.09.2006
Přečteno 972x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

...wau...

26.09.2006 22:07:00 | isisleo

citlivé... Zavidim te zene, ktere to pises.

26.09.2006 18:24:00 | blondinnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí