Bianko směnka

Bianko směnka

Anotace: Však já ti nezůstanu dlužná nic...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Vystavila jsem ti
trvalý příkaz k úhradě
z účtu mých nezdaněných citů
a možná je dneska nasnadě
zrušit tu platbu bez limitu.

Jenže mé srdce ti hned dává
bianko směnku – tak ryze čistou,
co naplat, to se prostě stává,
když nemám tvou lásku
nikdy jistou.
Autor Keilanne, 26.09.2006
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kratke, vystizne

26.09.2006 18:39:00 | blondinnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí