Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Asi každý znáte, když se musíte rozloučit s někým koho máte rádi, nebo spíše udělat za minulostí tlustou čáru...

Čas na křídlech
odnáší bolest,
za novým začátkem,
za světlem
na konci černočerné tmy.
Jen vítr a letní déšť
zná vzpomínku
se sovím pérkem,
s láskou,
která prochází přes pošlapané sny.

Dny a noci
protkané touhou,
příslibem v odpuštění,
vrtkavým štěstím,
zabaleném ve slané slze.
Vzpomínka se propadá
do zapomenuté země,
uvadá na polštáři bdění,
bez rozloučení
i bez iluze.

Čas na křídlech
odnáší bolest
do ticha,
odkud už není návratu.
Autor Kačka Ranglová, 26.09.2006
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

celkem ujde, místy to trochu dre, ale myšlenka je hezká.

26.09.2006 19:41:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí