Poprava

Poprava

Anotace: Ted už je to ale o malinko lepší

Koukám na nebe,
Mám přání poslední,
Chci polibek od tebe,
Bude se slzami smíšený.

Brečela jsem doma do polštáře,
Lásku chtěla zavrhnout,
Láska není, tak mazala jsem všechny tváře
A život tlustou čarou chtěla podtrhnout.

Tak ted na špalek dávám hlavu,
Půjdu pramen smrti pít,
Nechci a nečekám už radu,
Bez tebe nechci prostě žít.

Už kat sekeru zvedá,
Mou hlavu na špalek pokládá,
Mně barva nebe zdá se šedá
A pocit apatie převládá.

Tak teď už anděl mou duši k nebi nese,
Já do pekla chci ale jít,
Já totiž vím, že tam my dva setkáme se,
Tam lásku horkou a pekelnou znovu můžeme mít.

Tak zatím sbohem..
Či snad nashledanou?
Autor Katitek, 26.09.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuju za komentáře. Mně moc nelíbí, bo je až moc pravdivá:(

28.09.2006 09:20:00 | Katitek

Hodně originální...O něco podobnýho jsem se snažil, tak to můžu roztrhat.Líp by se mi to nepovedlo.Fakt se mi líbí...

27.09.2006 07:16:00 | Zane

no dost huste

26.09.2006 20:57:00 | Jetker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí