anděl

anděl

Anotace: ve tvých očích zahlíd jsem nebe...

ve tvých očích zahlíd jsem nebe
a v tu chvíli se ulekl , že nastane pád
já nechci však jinou,já chci jenom tebe
jen tebe miluju a mám tolik rád

jemné rysy tvé tváře
jako by láska vstoupila ti do těla
nádherná v tobě ta záře
jako by bůh poslal na zem svého anděla

já prosím tě zůstan,
nech křídlům svým spočinout
když tebe mi poslal
tak hříchy mi mé dokáže jistě prominout

dal poznat mi tebe,
abych poznat to kouzlo lásky směl
zkrze tebe přišlo sem nebe
však proč anděl ten najednou odletěl
Autor chalcedon, 26.09.2006
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc krásné...

30.12.2008 16:43:00 | Agniezka

anděla spatří, kdo srdce čisté má
však nemůžeš ho sevřít v náručí
odejít zpět musí, to je pravda tajemná
vzpomínka na něj zahřeje a utěší
víckrát nevrátí se zpět...
v srdci uchováš jeho květ
když poznáš, kudy dál
a směle vykročíš
bez opory jeho...
ty se neztratíš
neboj se
a věř

27.09.2006 11:17:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí