Poděkování

Poděkování

Anotace: ...

Dík má lásko, že se mnou jsi
díky ti za tvé něžnosti.
Děkuji ti, že rád mne máš,
i když starosti se mnou (často) míváš.

Trpělivost tvá je jak širý oceán,
díky ti za to - nebudeš už víc sám.
Já půjdu s tebou i do horoucích pekel,
když řekneš skočím, nezastaví mě nic - koukej...

I když občas zlá slova padaj,
nic to nemění na tom jak tě mam ráda!
Děkuji ti že dokážeš odpustit,
ať tě ani nenapadne mne někdy opustit!

Byla bych ztracená, jak dopis stařičký
nic by nevymazalo žal z mojí dušičky.
Proto děkuji ti lásko má,
pamatuj, že já jsem ta vedle které usínáš!
Autor Roxan, 26.09.2006
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí