Láska

Láska

Anotace: Co mě napadlo, když jsem si řekl slovo láska...

Láska, slovo o pár větách,
láska, věta o jednom slovu,
láska, pocit úzkosti mezi nepřáteli,
láska, přítelem mezi neznámými,
láska, touha po kráse,
láska, touha po milování,
láska, slovo zrádně krásné,
láska, slovo milostivě líbezné,
láska, jen předstírání pravdy,
láska, lež mezi dvěmi,
láska, pravda mezi všemi,
láska, stroj obchodníků,
láska, úžasný pocit,
láska, krev stékající po spánku,
láska, krev pulzující v srdci,
láska, dotek dvou těl,
láska, okamžik věčnosti,
láska, nikterak slepá,
láska, úžasně bystrá,
láska, za hrob či život,
láska, nejmocnější síla,
láska, se dvěmi slovy.
Miluji tě…
Autor Láďa, 27.09.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska je klišé, "miluju tě" taky, všichni to ví a stejně nedbají, nechají se chytit, spoutat, rozlámat na kousky, nakazit tím jediným slovem o pár větách, bez špetky studu přiznávám, že k nim patřím...

27.09.2006 17:20:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí