poznání

poznání

Anotace: ... a pod tou krásou okamžiku taje člověk jako svíce

ve svém srdci pout jsem vedl,
než jsem poznal něco co jsem dosud nepoznal,
v tu chvíli jako bych ze stromu poznání jablka jedl
a objevoval cosi , co jsem pouze z knížek znal.

potkal jsem ve svojem žití ženu,
vstoupila jediným svým něžným dotekem,
najednou řek jsem si za čímpak se vlastně ženu,
když ona vlastně je tím nejtajnějším mojím snem.

každý z nás si v mysli, v srdci něco vysnívá,
každý z nás nejtajnější tužby má
a když pak den svou rozpálenou lampu zhasíná,
tak každý z nás podlehne kouzlu, jisté romantice,
každý z nás polibky své tajné někam vzduchem v kosmos posílá
a pod tou krásou okamžiku taje člověk jako svíce.

....pár slov a budu je mít ve svém srdci
navždy vryty
stejně vzácné jako milé s Tebou LÁSKO okamžiky...
Autor chalcedon, 27.09.2006
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to krásný, jen mě tam (promiň) rušila ta slova "mojem" ap. Nějak jsem na to citlivější, či co.

28.09.2006 13:51:00 | G.P.

Chjo :-) kouzelná...

27.09.2006 22:33:00 | ZZuzkAA

Nádhera...

27.09.2006 21:39:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí