doteky

doteky

Anotace: ...s tebou smím zpátky do pohádky

když jsem byl ve sprše, cítil jsem doteky,
kapky mnou protekly, byla jsi se mnou ty,
Tvá něha protekla mým tělem jako rtut,
má lásko jediná stále tu se mnou bud.

..když tělo mé se snoubí s tvým, já už to vím,
že není cesty zpátky,
úsměv tvůj zažene každý splín,
s tebou smím zpátky do pohádky ..

princezno spanilá , k nohám ti pokládám,
svou něhu a svůj cit a tobě přísahám,
že vždycky ochráním něhu tvou spanilou,
dokud mě tělo mé ponese na nohou

kapky jsem počítal,v nich jsem tě uviděl
a pak se zázrak stal,
já tě pak hladit směl,
něžnými polibky lásku jsem rozdával
a tebe celičkou do sebe nasával,
to něžné hlazení, smět tebou prostoupit,
cítit tu vášen v nás a žhavý vřelý cit.

..když tělo mé se snoubí s tvým ,já už to vím,
že není cesty zpátky,
úsměv tvůj zažene každý splín,
s tebou smím zpátky do pohádky..
Autor chalcedon, 27.09.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

klamné bezpečí pohádky nabízí... myslím, že víš...

28.09.2006 18:06:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

juj ty jsi romantik:) četla jsem toho od tebe více a máš vážněněžnou dušičku:) tak se tom širém světě neztrať a dobrou noc. Sunny

27.09.2006 23:14:00 | Sunny

kapky jsem počítal,v nich jsem tě uviděl
a pak se zázrak stal, ... tahle sloka je moooc pěkná, předtím nelíbí, potom průměr

27.09.2006 22:44:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí