Tobě

Tobě

Anotace: Moje první báseň jen tak spontánně složená pro holku po které toužím celým svým srdcem...jinak mnoho dalších básní mám na svém blogu:www.palik.blog.cz budu rád když je zhodnotíte!!!!

Tobě
Jsi to ty? Nevím !Možna jsi jen něco jako přelud
možná se mi to jen zdálo,ale proč se mi svíralo srdce
nebylo toho málo???
Chlad po těle jsem cítil ,ale přesto jsem celý hořel .
Byla jsi prvá ten pocit u mě stále trvá .........
Co to je?Nevím! Nikdy jsem To nezažil a přitom se už tolikrát snažil.
Doufám jen
snad je to To co jsem celé ty roky hledal.To po čem jsem tak moc toužil.
Obětí,milostné vzplanutí,toužení ten hřejivý pocit u srdce
skoro To neznám.
Snad jsi To taky cítila - Markétko?!
Když ne nevadí
Lusknutím prstů se probudím ze sna.
Ale já,Já se nechci probudit nikdy už nikdy.
Autor Palikasek, 27.09.2006
Přečteno 728x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mooc hezký, takovou bych taky chtěla dostat...

30.09.2006 00:27:00 | chumka

Hezké, výstižné.. pozdravuj Markétku :o)

27.09.2006 22:38:00 | vulnerable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí