povzdech

povzdech

Anotace: ...já děkuji i za to málo...

proč nemohu být nyní s tebou,
proč nesmím tě svými doteky hřát,
proč nemohu cítit jak dlaně tvé zebou,
já dal jsem ti všechno,však nemohl jsem přesto nic dát.

proč to tak bolí,
jako by ostrým sklem řezali srdce mé,
láskou zůstaneš navěky mojí
a moje srdce navěky zůstane tvé.

už nesmím ti šeptat ty něžná slova,
chvíle bez tebe stojí mě tolik sil,
už nebudu držet tě v náručí znova,
vím kdybych byl s tebou tolika lidem bych ublížil.

proč nepotkal lásku jsem -tebe- o pár let dříve,
ted bolí to, ale za to vše mi to stálo,
já děkuji lásko ti , za všechny nádherné chvíle,
kdy srdce tvé v mojem tak nádherně hřálo.

...já děkuji i za to málo ...
Autor chalcedon, 28.09.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teď :-)

28.09.2006 18:39:00 | no

...a co teš s tím... ? Bolí to, rozumím...

28.09.2006 18:38:00 | no

bohatý jsi tím, co rozdáváš
to jistý je poklad, jež v nebi máš
láskou jsi srdce své posvětil
a tím se ráji přiblížil...

28.09.2006 17:56:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Moc se omlouvám za ty první komentíky.

28.09.2006 16:38:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí