Tápání

Tápání

Anotace: Skuhrání. Vlastně ani nevím.

Zhmotnit se,
do Tvých představ
já bych chtěl.
Pod pláštěm lásky
bez nebe a hvězd
já pokorně šel,
černou tmou
do dálky,
za světýlkem slabým,
blikavým,
které zhaslo,
když bylo na dosah ruky mé.

Tak zašlo slunce
a já bláhový doufám.
Snad jednou vrátí se
jeho stín.
Vrátí se někdy?
Zítra, či za sto let.
Zeptá se: "Smím?"
A roztočí černý svět,
kabaret.
Autor Jan Urban, 18.07.2004
Přečteno 982x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí