Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: stesk je děs..nepadaj mě pak ty nejhorší věci...:(

Stýská se mi po tvém úsměvu,
stýská se mi po tobě,není to k údivu.
Stýská se mi po tvém poprsí,
stýská se mi po tvých očích,když chceš pusu ony vždy krásně poprosí.
Stýská se mi po tvém líbání,
být bez tebe to je hrozné trestání.
Stýská se mi po esemeskách plných lásky,
stýská se mi po časech kdy hladil sem ti vlásky.
Stýská se po těch drobných hádkách,
nemůžem přeci žít jen šťastně jako v pohádkách.
Stýská se mi po líbání tvého těla,
stýská se mi po milování a jak řekla sis když milovat si se chtěla.
Stýská se mi po našem dívání na televizi,
pamatuji si,že loni měli jsme menší krizi.
Stýská se mi po dnech kdys se mnou byla,
stýská se mi po dnech kdys ještě žila.

Teď si tě lásko připomínám pouze jen z fotek,
brečím,když si vzpomenu že se ti líbil Vojta Kotek.
Je mi líto,že já blbec tě tehdá nechal letět pryč,
tím zahodil jsem od našeho vztahu navždy klíč.
Večer koukal jsem se na zprávy,
oči se mi zavíraly.Bylo to z únavy.
Ale po té hrozné reportáži se hned probraly,
šanci zapomenout nikdy mi nedaly.
Letadlo se zřítilo,
všechny cestující to bohužel zabilo.
Myslel jsem že Amor mi tě na cestě ochrání,
on však flákal se někde na stráni.
No není to k nasrání?
Jak jednoduše a přitom těžce se dá o lásku přijít,
čekám až dorazím do nebe.Tam budeme se moct opět sejít.
Autor Dindane, 28.09.2006
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vehnal jsi mi slzy do očí,to snad za vše hovoří...

29.09.2006 23:22:00 | Floweret

wow

29.09.2006 21:05:00 | Gwladus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí