Bez ženy

Bez ženy

Anotace: ...

Není ženy,není lásky.
Není ženy,není slz.
Není ženy,není krásky.
Jde přes tebe vidět skrz.
Není ženy,není citu.
Není ženy,není vůně.
Sám si ve svém bytu.
Sám na svém trůně.
Není ženy,není pohlazení.
Vlastně nic už v životě není.
Autor Dindane, 28.09.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí