sen

sen

Anotace: ..ten byl až mi z toho bylo divně

V noci zdál se mi podivný sen,
já jsem byl přetékajícím kalichem,
račte přistoupit,vybrat si citu,
chci však jen upřímnost, ne ze soucitu.

Nabízím všehochut, začněte pít.
Ráčíte ochutnat? Ne ? Nechte být!!
Je ve mě smutek , hořkost i láska,
ve tvaru srdce , kalich už praská.

Račte si posloužit je toho dost,
někdy mám na život opravdu zlost.
Tolika city vám srdce až po okraj naplní
a pak jen prominte, nejde to , máte holt zpoždění.

Ta láska zůstane navždycky ve mě,
ikdyž sen zmizí , když se rozední,
ted úzkost mě dusí a hrozně je mě,
však říci mohu:
žil jsem naplno každý okamžik s ní,
jakoby byl poslední

...a to mi možná dává sílu do dalších dní...

...Bože at už se rozední...
Autor chalcedon, 29.09.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádoba praskla.
Svět už se netočí.
Ortel byl vynesen.
Střelci zacílili.
Jen na tobě záleží,
jestli střela doletí,
…rozvažuj…
k cíli.

29.09.2006 18:57:00 | kouzelníček

měli by ji zastřelit, za to, co ti udělala...

29.09.2006 06:20:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí