Tvé rychlé občerstvení

Tvé rychlé občerstvení

Anotace: Taková jedna se špetkou vzteku...dokud ho v sobě ještě mám...a abych si to pamatovala pro příště...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Byla jsem tvůj fast food,
tvé rychlé občerstvení,
špatný stravovací návyk,
co přirozený není.

A když jsi odešel, měla jsem už jen
charakteristicky slanou příchuť moře,
sama jsem si vyráběla sůl,
jediná surovina,
z které byl můj jídelníček složen,
jediná surovina
pro tvůj prázdný stůl…

Zkrachovala jsem,
snad špatný strategický plán,
zda se ti zasteskne, kdopak ví?
Však tuším, že tvůj mlsný chřtán
dnes vůbec není hladový…

Konkurencí jsi grilován!
Autor Keilanne, 29.09.2006
Přečteno 580x
Tipy 1
Poslední tipující: weriskaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky píšeš smutně … ale mně už je zase líp … doufám, že Tobě taky.

29.09.2006 20:45:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí