Novinové zprávy

Novinové zprávy

Anotace: tohle není jen souhrn lží, tohle se stalo! a on stále spí s ní, svět jako by zčernal, a štěstí tam v dáli... směje se mému neštěstí...které tak dlouho přetrvává! nikdy jsem noviny nečetla, ale tyhle za přečtení stojí... jsou psány krví!mou, ne jeho!

Čtu si ranní noviny, v rubrice horoskopů….
Co hvězdy zase mi nadělili??
Lásku na věčné časy?
Tak proč ten koho miluju s jinou spí?
Proč přijde mi to jako hodinka poslední??
Proč nikdo hvězd se neptá….
Jak je možné, že každý den bez něj mě deptá?

V nekrologu… čí srdce zase se zlomilo??
To mé??? Ne, to už dávno v prachu leží…
Je požíráno dravou zvěří…
Už nedýchám, už nežiji…
Mé šťastné dny skončily…

Novinky ze světa…
Co se zase děje?
Že by změna? Kdo teď se směje???
Já ne, neboť stále pláču…
Do černé odívám své tělo….
Držím smutek, dýl než by se mělo…
Ale mě to nezajímá, co si lidé říkají…
Hle umřela, a v noci pláče potají…

Inzeráty…
Hledám, muže, s tvýma modrýma očima…
S havraními vlasy…
Se smíchem co povzbudí…
Proč asi?
Hledám, a stále nenacházím, tobě žádný se nevyrovná….
Značka: opuštěná a zničená!!!
Se vzpomínkami, co jako dýky bodají…
S myšlenkami, na sebevraždu-potají!

Poslední strana:
Shrnutí celého dne… probrečené polštáře, deník rozpitý slzami…
To šťastné, co dávno je za námi…
Třesoucí se dlaně…
Zoufalý výkřik do prázdna…
Autor Gwladus, 30.09.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý nápad zakomponovat svoje pocity do novinových zpráv. Líbí se mi to. Černou kroniku ale nebudeme číst. Odmítám. Zklamání, co trápí naše duše, nás ukazuje, že stále ještě dokážeme cítit. Že žijem. A ti, co necítí,už umřeli. Tak hrrr do života!!!! Hodně nového štěstí!

01.10.2006 00:33:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí