Pohádka pod víčky

Pohádka pod víčky

Anotace: Jak bych chtěla, aby to bylo

Víčka tiše zavírám,
Pak pomaličku usínám.
Pod víčky mi film běží,
Jsou Vánoce a krásně sněží.

Jdeme spolu městem tiše,
Srdíčka si hřejeme,
Kráčíme do NAŠÍ říše,
Konečně se smějeme.

Zapomenem na všechny strasti,
Víme, že se milujem,
Rány zalepí náplasti lásky,
Víme, že se světem bojujem.

Krásně je nám spolu,
Ve štěstí..
A co třeba v bolu?

JÁ + TY = MY => JEDNA DUŠE
Věčná rovnice lásky naše
Autor Katitek, 30.09.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí