Mít pocit

Mít pocit

Anotace: Chtěla bych mít ten pocit..A hlavně, aby to byla pravda:(

Koukám na to hvězdné nebe,
Chtěla bych mít vedle sebe tebe.
Pozorovat měsíce zář,
Smět zlíbat tvoji tvář.

Nechat se objímat,
Nechat se olíbat.
Mít pocit, že jen mě zahříváš,
Mít pocit, že jen mě rád máš.

Nebo jen sedět,
Držet se za ruce,
Ale hlavně vědět,
Že jen pro sebe tu jsme.

Cítit vzájemné teplo,
Vidět lásku,
Co v duši svítí jak světlo.

Mít pocit, že jsem tvá.
Že láska přece význam má.
Mít pocit, že můj jsi,
Že splní se nám všechny sny.
Autor Katitek, 30.09.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpovídá to k tvému věku, ale přesto bych ti doporučil upustit od těchto jednoduchých rýmů a zkusit zvolit složitější...

30.09.2006 17:14:00 | Smilník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí