Terezce a Endymu

Terezce a Endymu

Anotace: blahopřání ke svatbě

Tuhle báseň jen pro vás
píši, a slzy stékají -
nekonečný lásky čas,
andělé dojemně šeptají
jen pro váš svatební den
kdy - už vůbec ne potají -
plní se jeden velký sen
dvou nitrem krásných lidí,
který znovu pokoru ve všech
svou silou lásky budí -
až praskají ve švech
dojetím přeplněná srdíčka,
zrychluje se tep,
přeskakuje jiskřička
vaší lásky na celý svět -
milujme se všichni navždy,
teď, tady, hned,
vždyť to je ten kus Boží pravdy
a života med,
který tvoříme my - lidé.
Nechť vaše láska pro všechny
jako slunce vyjde!
Autor Levandule, 30.09.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělé dojemně šeptají
jen pro váš svatební den
kdy - už vůbec ne potají -
plní se jeden velký sen

je to krásné, je to dojemné, je to citlivé. Je to tvůj rukopis.

01.10.2006 07:54:00 | černočerný

Krásné přání, ať jejich láska nikdy neskončí a život jim jde tím správným směrem, i když Slunko vždycky svítit nebude.

30.09.2006 21:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí