Přístav

Přístav

Anotace: Pro holku po které toužím...ale... více na www.palik.blog.cz

Jako osamělý rybář jsem si připadal,
a jako ztroskotanec vypadal.
Chtěl jsem z té lodi vždycky vystoupit,
ale nešlo to,neměl mě kdo vykoupit.
Vesloval jsem,naštvaný na sebe,
na obzoru uviděl jsem Tebe.
Vítr i slunce měl jsem v zádech,
už z dálky cítil jsem každy Tvůj nádech.
Řek jsem:“Pojď,jsem ti otevřený,
tys řekla:“Ne,můj přístav je uzavřený.
Život i dál trvá i když né podle mých představ.
Ty si byla prvá.Byla jsi můj přístav.
Autor Palikasek, 30.09.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí