Láska nemiluje

Láska nemiluje

Anotace: ...

Miluj mě,
učiň mě štastným,
seznam mě s láskou,
citem tak krásným.

Podej mi ruku,
proveď mě rájem,
o tvé srdce,
mám vážný zájem.

Jsi vážně skutečná?
Nezdáš se mi jen?
Nerad bych pak zjistil,
že to byl jen sen.

Opravdu! Nejsi jen touha,
nejsi jen vzpomínka,
nejsi jen duše,
jsi živá, krásná jako pomněnka.

Tvůj pohled mě dostává,
Získala jsi si mě lehce,
tvůj výstřih mi dech vyráží,
tvé srdce mě nechce.

Ne neztrácej se mi,
nesnaž se mi utéci,
vždyť jednou u oltáře,
já prsten ti chci navléci.
Autor honnnzik, 01.10.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavější než tvá druhá dnešní báseň,
je v ní více myšlenek...

01.10.2006 18:41:00 | Edo Tralipo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí