Když...

Když...

Anotace: Láska bolí...

Když bolí i kapky deště
a na řasách pálí sníh.
Chci být s Tebou pořád ještě,
nemít slzy ve dlaních.
Když slunce na těle mě mrazí
a došel mi všechen smích,
Tvý oči mi hrozně schází.
Jen s Tebou chci být.
Když nevím jak na Tebe nemyslet
a minuta bez Tebe je jak 200 let,
Jak mám si lásku domyslet,
Když bez Tebe zlej je svět?
Když můžu jen snít,
a na řasách pálí slzy.
Když celý noci smím jen bdít.
Tvůj odchod tak hrozně mrzí.
Když bloudím sama ulicí
a nevím jak žít dál.
Protože mý srdce už nic nevzkřísí.
Protože jsi mi všechno vzal...
Autor RustyHalloes, 01.10.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...cit v tvé básni způsobil mé slzy...takže dávám 100

02.10.2006 10:43:00 | Marianka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí