Bez Tebe bloudím tmou

Bez Tebe bloudím tmou

Anotace: Bez toho, koho milujete jste, jako nebe bez hvězd...."Stále tu jste a budete, ale čím dál tím temnější..."

Křehký kvítek sasanky,
na listu krajka z rosy,
řasy pevné od řasenky
a studené nožky bosy.
Rty rudé krvavé,
mladistvě hebká líčka,
pohledy očí vrhavé,
orosená víčka.
Boky pevné a svůdně ladné,
polibek chutí mandlí v žáru,
Konečky a dlaně chladné,
před Tebou měním se v páru...
Jsi moje radost i noční sen,
Ta,pro jejíž srdce žiju
a jednou život dám,
smuten jsem bez Tebe jen,
Kde miláčku, kde Tě mám?...
Autor Bojador, 01.10.2006
Přečteno 711x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí