Aby sis své srdce hlídal

Aby sis své srdce hlídal

Anotace: věnováno

Člověk bez srdce
chce být milován
nemá rád

Člověk bez srdce
chce dostávat
umí brát

Člověk bez srdce
ač se rozhlíží
nevidí

Člověk bez srdce
chce celý svět
závidí

Člověk bez srdce
s vysokými ambicemi
prohrává

Člověk bez srdce
jen bere
nedává

nemá co by dal
Autor Bask, 01.10.2006
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,pravdivá.

01.10.2006 21:03:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí