Nebudeš se bát?

Nebudeš se bát?

Anotace: Nečekejte žádný porno, spíš pád princeznovských iluzí...

NEBUDEŠ SE BÁT?

Pro krásu trojské Heleny,
pro třpytný vlas Zlatovlásky
uděláš cokoli na zemi,
za štěstí z jejich lásky.

Pro slastný pohled Mercedes,
pro šíji Juliinu
zapřeš rád rodnou zem i ves
a nepocítíš vinu.

Pro drobný střevíc Popelčin,
pro sytý hlas Rybany
bude ti snadný každý čin,
jenž otevře jim rtů brány.

A co když potkáš ženu skutečnou
drahý králi z kinosálů?
Co když si bude přát být tvou
a neztratí střevíc na bálu?

Co když vlasy bude mít bez jasu
a nebude ani z Kapuletů?
Co když tomahawk nenosí u pasu
a nejezdí za ní Vinetou?

Co když chce s tebou jít k oltáři,
ačkoli nejsi hrabě?
Co když jí pramálo záleží
na hrdinství a slávě?

Co když pak řekne ti „Měj mě rád“
a bude se koukat z úkosu?
Co když ti chce své srdce dát
na stříbrném podnosu?

Nebudeš se bát?
Může se to stát…
Měj mě rád!
Autor Tinwen, 01.10.2006
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná... hezký závěr

můj střevíček už dávno není v kurzu :-)

01.10.2006 22:28:00 | Popelka

kvalita...

01.10.2006 22:11:00 | Edo Tralipo

líbí se mi :)

01.10.2006 21:22:00 | Ayla

mnohem lepší než "porno"
pěkné, promyšlené, správně vyjádřené dílo

01.10.2006 21:11:00 | Bask

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí