Vzpomeneš si?..

Vzpomeneš si?..

…na zalechtání v týle
když slunce sklouzlo z výše
a zateklo ti do kadeří

…na pachuť oné kratochvíle
když do vlasů ti horko dýše
a v ústech trpko po pápěří

…na zamrazení v břiše
když v přístavy tmy zásvit vpluje
a plátno černé zašustí

…na ohně hvězd jež plují tiše
když mlh plášť pln‘ sivých snů je
a strach tě načas opustí

…na trpko v ústech, kocovinu
na kal mých očí, barvu spleenu
a probuzení v úleku

…na hořký zákus rtů, pach blínu
…na stud a citu polovinu
a sbohemdání bez vděku…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 02.10.2006
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i já mám takové vzpomínky ...až mě mrazí, jak je hezká :-)

13.11.2007 12:50:00 | pavlis

Tak to se mi líbilo..

23.06.2007 20:43:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí