Křehká života struna

Křehká života struna

Anotace: ...

Křehká je života struna
jak lehce se dá o něj přijít,
je na každém zcela, jaký ho chce mít,
ať na cestu svítí svíčka nebo luna.
Já vybral jsem si život s láskou,
plný napětí, cti a vzrušení,
radost se smutkem jsou jen sázkou,
měl jsem pevné tušení,
já pochopil ten hluboký cit,
věnoval jsem dívce svoje srdce,
srdce a vzkaz vždy milovat Tě budu,
přes nesnáz, zlobu i nemoce...
Krůpějky slz brázdí moje tváře,
hledím teskně do kalendáře.
Kdy vrátíš se mi zas,
kdy pohladí mi libý hlas...
A vzpomínám teď na Tvé rty a smích,
na oči nebeské a radost v nich.
Chtel bych slyset jak moc me milujes...
Aby začal v hrudi mi bít zvon,
sladká jsou Tvá slova a ten libý tón...
Autor Bojador, 02.10.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí