Nejkrásnější ze všech vrahů

Nejkrásnější ze všech vrahů

Anotace: Snad se vám bude líbit..............

Nelidská,sobecká a ničí mě silou.
Spatřil jsem záblesk nebe,
co jsem spatřil – tebe.
Nelidská,sobecká a ničí mě silou.

Tančí, směje se a hraje si se mnou.
Kolotoč věcí pořád se točí,
má duše lapena – neseskočí.
Tančí, směje se a hraje si se mnou.

Jsi ten nejkrásnější vrah v mém srdci.
Mé tělo jak svázáno lasem,
každý okamžik každý den říkám – kdo jsem?
Jsi ten nejkrásnější vrah v mém srdci.
Autor Res!st, 02.10.2006
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí