Hle, vidím krásnou ženu

Hle, vidím krásnou ženu

Anotace: O krásné ženě...

Hle, vidím krásnou ženu,
hle, dokonalé tvary těla,
hle, nechávám se unášet její silou,
hle, plním vše co chtěla.

Nejdokonalejší tvor na zemi je žena,
žena či dívka,
stačí jen pár úsměvů a každý je její,
ženy či dívky.

Skládám hold božskému stvoření,
skládám hold nádheře jejího těla,
kleknu na kolena a přání jedno mám,
objímat rukou to dokonalé tělo.

Hladit prstem každý kousek jejího těla,
cítit vůni jejího vzrušení,
líbat ty nádherné rtíky,
nechat se unášet skrz její touhy.

Hle, vidím krásnou ženu,
hle, dokonalé tvary těla,
hle, nechávám se unášet její láskou,
hle, oči mám zakryté páskou,
hle, stojí přede mnou nahá,
hle, je tak úžasně mladá,
hle, nechávám se vést srdcem,
hle, sám s ní zde jsem.

Mohu ji obejmout…
Autor Láďa, 03.10.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí