Loučení

Loučení

Anotace: nesnáším ty dny, když musím se s tebou loučit

Loučím se lásko s tebou
už zase mi odjíždíš
oči mi z toho vlhnou
čekám, kdy mě zase políbíš.

Dlouhý noci se skrývaj
za tou věčnou tmou,
a mě vzpomínky utíkaj
furt a stále za tebou.
Autor black_and_red, 03.10.2006
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí