Ještě...

Ještě...

Anotace: Jak se cítí neštastně zamilovanej nebo zklamanej člověk ???Možná nějak takhle....

V očích mých,střípky křištálů
Rty jak uvadlé poupě
Lásky zbývá mi pomálu
Na smích odpovídám skoupě

Život i to poslední krutě mi vzal
A já ted tiše pláč skrývám
Nad mými city rozsudek podepsal
O štěstí,radosti,v noci si snívám...

Dlaně rozechvělé touhy skrývají
Prsty proplétají se v tonech deště...
Polibky ve větru v jeden splývají
A mé nitro tklivě volá :,,JEŠTĚ!"
Autor llussinka, 03.10.2006
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná...

04.10.2006 14:18:00 | Zane

moc hezká i smutná zároven ,tak ten pocit moc dobře znám
dobrou noc ilussinko

03.10.2006 21:22:00 | chalcedon

Jemné a hezké. Ladí to duši.

03.10.2006 20:12:00 | Terakota

Moooc pěkné :-)

03.10.2006 17:23:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí