Jsi aprílové počasí

Jsi aprílové počasí

Anotace: a já zmokl

pršelo, už zase pršelo
přeháňka přešla přez čelo

padaly ty kapky, padaly
do očí tvých slz návaly

blesk, udeřil silně blesk
jen pro něj je tvůj stesk

duha, šestibarevná duha
na rty úsměv - ztuha

paprsky, slunce paprsky
tvé rty, dva malé zákusky

pálí, to zase slunce pálí
ty vyhlížíš mračna v dáli
Autor Bask, 03.10.2006
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela se mi líbí...

03.10.2006 17:57:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí