Víla a chlapec

Víla a chlapec

Anotace: snad to trosku dava smysl :)

Všichni znají ji jen z vyprávění,
Nikdo nikdy neviděl ji,
myslí,že je zlá.
Víla smutně si však představuje,
jak princ k ní přijde a řekne:,,Buď jen má!"
Proč chlapce trápí stejný problém jako vílu?
Protože je sám,už ho to unavuje.
Společně určitě to zvládnou,
naberou si z lásky sílu.
Víla v děvče promění se,rádi se mají.
Oba jsou šťastní,už našli sami sebe.
Spolu je ji krásně,vždyť dlouho se už znají!
Jen já stále hledám tebe.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí