Slova nestačí

Slova nestačí

Anotace: www.palik.blog.cz

Slova nestačí,nevím co dělat víc
aby sis mě všimla a nebyl mín než nic.
Snad mi jednou taky řekneš ty dvě slova
já rád bych je slyšel zas a znova!
Miluji tě stále víc
už nevím jak ti to mám říct.
Autor Palikasek, 03.10.2006
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no měl si špatný den,zlepši se

03.10.2006 22:14:00 | Lipschowski

Snaha byla to se cení...

03.10.2006 21:42:00 | falbala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí