Sokolem býti

Sokolem býti

Anotace: Vzpomínám na svoji lásku...

Já chtěl bych sokolem býti,
rychlá a lehká křídla vlastnit,
ostrý zrak hledící v dáli míti,
nésti se se nad ránem, kdy začíná se jasnit.
Měl bych v dlaních celý svět,
hledat bych Tě mohl kdekoli
a přinésti Ti rudý květ.
Rychlost a hvizd by letěl v okolí.
Nemusel bych čekati až zpět se vrátíš,
avšak opeřenec rychlý nejsem a nebudu...
Proč dobo časová, proč se nekrátíš?
Rád na Tebe a Tvé srdce chvilku počkám,
na Tvou krásu a lásku myslet budu,
ještě pár dní a zase se mně vrátíš zpět...
Má vílko spásná a zářivá, té doby se dočkám.
Mé srdce čeká tu na Tebe,
v černém koutě tiše mlčky sedí,
chci vidět modré Tvé oči, tyrkysové nebe.
Opětujeme si lásku a naše oči to dobře vědí...
Autor Bojador, 03.10.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi si hodně zamilovaný je to hodně cítit upřímností

03.10.2006 21:54:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí