(Ne)píšu

(Ne)píšu

Anotace: <3

Píšu tu o lásce
co začala koncem
Píšu tu o lásce
co skončila zvoncem
Píšu tu o lásce
co neměla naději
Píšu tu o lásce
co ztratila se v závěji
Píšu tu o lásce
co udělala díry
Píšu tu o lásce
co dokáže dělat divy
Píšu tu...
píšu tu vlastně o lásce
Autor M_B89, 03.10.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slza..něco tu sklouzlo...píšeš tu vlastně..LÁSKA JE KOUZLO! Hezké...

04.10.2006 00:14:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí