O ni(e)kom

O ni(e)kom

Anotace: <3

Neplač dívko jsi ještě mladá
Neplač Nikdo ti za to nestojí
Pozor Už další slza ti padá
a ty stále bloumáš v pokoji
No tak Neplač dívko mladá
utři slzy u svých víček
Každý někdy taky strádá
Život je jak odraz sklíček
Neplač neplač dívko mladá
Ano ztráta občas zabolí
Kolik lidí už jsi měla ráda
Promiň ale svět už je takový
Autor M_B89, 03.10.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí