Tiché blues

Tiché blues

Anotace: ...

Sebral jsi na dluh moje půvaby
Teď připadám si jako nahá
Nevděčně zahodils je do trávy
Když byla ještě rosou vlahá

Tak tu teď ležím ani nedutám
Zmizel jsi do tmy k jiné milé
Nechápu, proč si každý pán
Bere jen na dluh hezké chvíle

Sebral jsi drze moje půvaby
Já hloupá dávala je s láskou
Teď na mě kouká měsíc, zvědavý,
Jsem jako nahá, přes oči s černou páskou

Už nesmíš vzít mi ani malý kus
Mé duše ani mého těla
Budu jen tiše zpívat tohle blues
Snad jednou probudím se celá...
Autor Jn.s, 04.10.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta je opravdu strašně hezká

04.10.2006 14:39:00 | janewe

Je pěkná a smutná, zase bude líp... ;-)

04.10.2006 12:48:00 | ona

Blues vypovídající o krásné variabilitě slov :-)
Zaujala mě.

04.10.2006 10:41:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí