Můj sen

Můj sen

Anotace: :))

Spolu poletíme výš a výš,
ty nakloníš se ke mně blíž.
Sladce přitom mě políbíš,
miluji tě,ty to víš.

Motýl usadí se vedle nás,
všechno je moc rychlé,jak běžící pás.
Ty se sladce směješ,
když do ouška mi píseň pěješ.

Den změní se rychle v noc,
je to kouzelné,láska nabírá svou moc.
Snad někdy splní se můj sen,
může začít tím,že půjdem spolu ven.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 1008x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí