ONA a JÁ

ONA a JÁ

Anotace: kdžy je člověku smutno co muže dělat...

Kdo utěší divoké srdce mé
Kdo mne k sobě přivine
když lásku a city nepoznám
a v chování druhých se nevyznám

je upírka a umí se chovat
je líbezná,krásná a um čarovat
celá v černém v noci chodí
tvorům světa někdy škodí

krev úije jim a pak je zahodí
v noci sama se svým ja si lahodí
zda políbí mne či něco víc
nebo kousne mne či neuděla nic?

ví jak to chodí mezi tvory jako my
ví to loví od jara až do zimy
sama bývá často smutná
ale krev ostatních jí tuze chutná

zda takova by mne za sveho přijala
a zvířete jako já se s láskou ujala,
ona ví jak mé druhá já mučí mne
kouká na mne a mluví upřímně

ví že rád ji asi mám
já nechci zůstat navždy sám
chci ji poznat a dobře vím
že ona na krvi a ja na mase lpím;)
Autor GeD, 04.10.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí