Poslední flamengo pro tebe

Poslední flamengo pro tebe

Anotace: Z letošního března. Dřív jsem nějak neměla sílu ji znovu přepisovat.

To pro tebe tančím flamengo
Pro tvoje oči
Pro ten smutek z nich
Když nevíš zda ano či ne

To pro tebe tančím flamengo
V jedné ruce ruce růži v druhé nůž
Za svitu voskovic kroky krájím ticho
A tvůj klid

To pro tebe tančím flamengo
A směju se a žiju
Tančím jak odlesk ohně
- a ty se bojíš žáru
Ach promiň, snad jsem zapomněla

To pro tebe tančím flamengo
A ty mne nevnímáš
Ty se díváš skrze mě
A nevidíš

To pro tebe tančím flamengo
Tak zapomeň když chceš
Na mé kroky v tichu
Na můj věčný smích
Ještě dřív než odejdu
Než dotančím poslední flamengo pro tebe

Cokoli
Jen když mě necháš tančit

Jsi už dávno pryč
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Trinity666, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí