Hrob mého srdce

Hrob mého srdce

Anotace: ......

Kdybys byl skutečností,byl bys život můj.
Nadějí tou, co neumírá,tak neodcházej, stůj!
Dostal ses, kam nikdo jiný,
až na hrob mého srdce, až do mého snění.

Pramínky krve stékají, na polštář slzy padají.
Bolest a zoufalství nikdy nečekají.
Bledé světlo svíček, třpyt tvých stříbřitých očí
pro mnohé začíná, pro nás dva končí...

Zvadla růže, zbylo trní.
Tady je všechno mé zbytečné snění.
Hrob mého srdce se zavírá,
světlo v tvých očích umírá...
Autor Kristl, 04.10.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná vypověď citů moc pěkná!

04.10.2006 19:12:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí