Potok pravdy a lásky

Potok pravdy a lásky

Anotace: vypovýdá o něčem novém a krásném, ale ne pro každého koho se tato báseň týká.

Čistý jak křišťál,
hebký jak samet.
Teče tu potok,
a rve moji paměť.

Uprostřed temného černého lesa,
tam dolů k jezeru pomalu klesá.

Doušek po doušku učil mne létat,
otvírat oči a pavučinu štěstí v srdci si splétat.

Ale jednou zrodil se nový den,
a v lůně úsvitu i další můj sen.

Stalo se jako časem u každé.
Další jen důkaz, že srdce mé je nevěrou zkažené.
Autor svištící vítr, 04.10.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějak mi tam chybí větší poetičnost(..tím nemyslím rým, ale větší lad)

05.10.2006 17:25:00 | Lucie

Pěkné...jen ta poslední věta...mno nějak tam nejde...tohle znám nevěra bolí a moc....tak už úsměv.
Pac.

05.10.2006 09:06:00 | Jahudkka

Cítím s tebou

04.10.2006 20:35:00 | falbala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí